söndag 13 september 2009

Söndag...

Var så kul...igår satt jag och bläddra igenom några bloggar när jag kom fram till en som jag brukar återvända till lite då och då=) hon har lagt upp bilder på sina senaste loppisinköp...tyckte att jag kände igen vissa av dom=) då jag ser att hon varit och köpt dom från mitt loppisbord=) blir kul att se vad hon gör med allt...=)

Idag bär det av till haparanda och Finland, blir att inhandla lite nytt till garderoben...=) Funderar på om man ska orka gå in på ikea, ska bara ha tyg och gardiner och det känns lite onödigt...=(
Rusar alltid igenom där, vet precis vad jag ska ha innan, och känner till alla genvägar, blir irriterad på folk som går sakta, efterssom jag själv är så stressad, och på folk som går på bredd med vagnarna...=( pust, tror inte det blir ikea, får se...

lagt in lite bilder på min enorma pigtittare, den är så fin.Den fanns här när vi köpte huset och ägaren innan skulle slänga den så jag tog den...då var den brun, och jag gav vidare den till mamma efterssom jag tyckte att spegeln var så sliten och ful, så visste jag inte var jag skulle ha den, men nu=) spegeln är ju bara finare när den är så gammalt sliten, så jag for till mamma och tog tillbaka den=) den var ändå på vindan, hon tyckte att den var för stor för att ha nånstans...=)
Har dragit fram en JÄTTE glasburk från förr och satt lite murgröna i=) är ju som i den perioden nu=)2 kommentarer:

 1. Vet precis hur du menar med Ikea, jag är likadan och vi ska dit idag :) Jag åker gärna så jag är nästan först då går det snabbast.
  Ha en trevlig söndag. Pigtittaren är superfin.
  Kram

  SvaraRadera
 2. Haha... ja då jag såg sakerna på bordet så visste jag ju att de var en brutta med shabby stilen, och funderade på om jag visste vem fasiken det var =D. Aldrig skulle jag kunna drömma om att du skulle hitta sakerna på min blogg! Ja såå häftigt! Hihi jag ska ta väl hand om dom ;)

  Pigtittaren är helt underbar!

  Kram Anita

  SvaraRadera