tisdag 2 februari 2010

Vattenskada...

vaknade i stort sett av att Anton kom in i sovrummet och sa att vi hade fått vattenskada i huset under natten....???tänkte jag innan jag vakna till....KÖKET!! tänkte jag direkt, hoppas att det inte är köket...for upp och såg att det var bortre delen av huset som drabbats, rummet vid pannrummet hade det gått sönder 1 rör som hade stått och sprutat vatten under natten, vattnet hade gått in i väggen och in under hela golvet...som tur är hade det inte spridit sig längre än det rummet, så hela golvet är nu upprivet......


man tänker ändå på att det hade ju kunnat vara ett större " problem" nu var det ju bara en liten vattenskada, tänk om huset börjat brinna under natten, alla är ju oskadda....kan hända så mycket under en natt...finns folk som lider så i dessa tider, mina tankar går mycket till dem, och man tänker på hur tur vi har som har varandra.



iallafall....har ju fått mitt efterlängtade jotexpaket...mycket fint, men de 2 söta rosa kuddfodralen går nog direkt till mitt fyndisbord, ids inte skicka tillbaka dom, dom passade inte in i vårt hem...nån annan kan ju få glädje av dom istället=)
Men se sååå fina haklängderna var...supernöjd! nä nu dags för nattning av lillkillen...hadé

3 kommentarer:

  1. wooow ! dom haklängderna var såååå vackra :D dom måste jag kolla in ju ;) Jag hoppas d går bra för er med vattenskadan ! mvh Lisa

    SvaraRadera
  2. Tråkigt med vattenskada!

    Jättefina längder, du ger så mycket inspiration!

    Kram Emily

    SvaraRadera
  3. Ja gud så fina!!!! Det trodde jag inte om jotex. Måste genast kolla upp detta :)

    Synd att du fick vattenskada... jag hade gärna bytt med dig :) (bor i hyresrätt med väldigt ofina golv, som jag definitivt skulle få utbytta efter en vattenläcka)
    Hoppas det går bra nu!

    //Kristin

    SvaraRadera