onsdag 10 februari 2010

Onsdag...

Just nu är det 1000 saker som jag vill få gjort...direkt när man kommer på nå nytt vill man helst ha klart det på en gång=) är på jakt efter ett inte alltför dyrt klaffbord..litet och smalt ska det vara...så om ni känner till nå så vet ni vart ni ska vända er=)
sen håller jag på att fundera ut bästa möjliga lösning på rummet som blev vattenskadat...Anton ska väl försöka börja med det till helgen...

hallgarderoberna har jag också planer på att göra om lite...hittar inte riktigt det som jag är på jakt efter när det gäller det=)men, men , ni hör ju, jag har hur många saker som helst där uppe nu=)


Nu måste köttet kollas till och riset slås på...blir thaiinspirerat idag, ikväll simning?...hadé

1 kommentar:

 1. Vad gäller egentligen för "oskrivna regler" när man bloggar! Självklart så måste man visa respekt och uppföra sig ordentligt när man skriver i någons kommentarsfält som jag gör nu!
  Men och det är ett stort men, får man göra som jag gör nu? Att skriva en rad och bara ställa två enkla frågor? Hur mycket Disco är du? Och minns någon Falco? Ja, jag vet inte om man skulle kunna betrakta det som oetiskt eller kanske det verkar konstig? Ja, det var många frågor på en gång, har jag själv några svar? Ja, kanske några! Just nu är det sådan stiltje på min blogg så jag undrar om alla tittar på TV istället för att använda detta underbara medie! Ja, vem är jag då som skriver dessa rader, är faktiskt inte riktigt säker men jag går under tilltalsnamnet Peter Olofsson och har en blogg som heter Oumberliga Bloggen, eller rättare sagt Oumberligating fast just nu ikväll klockan 23 när dessa rader skrivs så är det Nostalgi 80-tals Disco hos mig!
  Verkar det konstigt eller oroande? Det får du avgöra själv! Oumberlige Peter var inne här och läste lite och tittade sig omkring och gillade det han "såg"! Kanske har den här människan något att tillföra min blogg eller jag något att tillföra denna blogg, hmmm....det vet man som sagt inte förrän man provat!
  Snart nytt dygn så jag passar på att önska en trevlig helg!
  Mvh ifrån Oumberlige Peter!

  SvaraRadera