söndag 11 oktober 2009

En titt in i kontoret...

Möblerat om lite där inne....gör det ganska ofta nuförtiden, känns som om jag aldrig blir riktigt nöjd med det rummet...men nu vart det bättre...
Varor från miljögården kom i fredags...ÄNTLIGEN!=) men dock bara 1/2 beställningen, mycket var restat, men denna lampskärm och lite " plättar" fick komma med hem...har ju inte hunnit ta upp någonting, bara jag som rivit och rotat lite i kartongerna=)Denna fina duk inhandlade jag förra veckan, passade bra in i vardagsrummet...är som fint när det kommer in lite tyg i rummen...var till Haparanda och Finland idag, men ides inte gå på ikea som det var tänkt, handlade en ny bilbarnstol som vi skulle dit för, sen blev det inte mycket mer, småsaker och mat, gjort sushi ikväll...ååå så gott det var, känns lyx att ha med det till lunchlåda imorgon=) Nu till kvällsmys med lillen innan läggdags...hadé

5 kommentarer:

 1. God morgon!

  Kul att du vill vara med i min lilla utlottning :) Lycka till!

  Kram Åsa

  SvaraRadera
 2. Såå fint du har hemma:) Ser så mysigt ut.
  Kram Helena

  SvaraRadera
 3. Trevlig blogg Du har! Och vilken gullig unge!! Min son är 10 år nu. Njut, tiden går så fort med de små liven!!
  Hälsningar Malin

  SvaraRadera
 4. Jag tycker att det ser fint och vitt ut, men jag är likadan, ändrar och ändrar om! ;-) ALdrig blir man helt nöjd, och tur är kanske det..?

  SvaraRadera
 5. God morgon!
  Det var en fin blogg du har!
  Vackert ser ditt hem ut också. Vilka goa barn du visar på bilder. Mina börjar bli stora nu, Jag brukar ta fram lite gamla kort på dem när de var små och längtar tillbaka till den tiden.

  Idag får jag allt ta tag i kontorsarbete. Fast helst vill jag bara pyssla i butiken. Kul att du gillade vår lilla butik.

  Ha en härlig dag!
  Kram Helen

  SvaraRadera