lördag 24 oktober 2009

Arcus...

idag var det då altså dags för stor loppis i arcus...gissa om det var kul...och folk...Gjorde några fina fynd...redan 1:a borden hittade jag rena kap.här nedanför är några av sakerna som fick komma med hem.


hittade så fina ljusstakar och vinglas i fattingmanssilver/silver som jag samlat ihop på ett stort silverfat sen förr.
Lagt ut lite mer saker, nu denna gång på blocket så gå in och kika...under "charmigt gammal sylåda" så finns det lite smått.
återkommer med mer av fynden imorgon...dom är på målning=)
Just varit och firat syrran=) fika upp i halsen...pust, men nu laddar jag för godis och körslaget...=)) vad gör man inte när det är helg.
Fick en jacka idag av anton...gois;)tack älskling!
Imorgon ny dag ocg nya planer...tills dess...Hadé

3 kommentarer:

 1. Hej Helena!
  Tack för din hälsning, roligt att jag hittade hit, du har en jättefin blogg, kommer gärna tillbaka igen. Så roligt med loppis, underbara fynd du har gjort.
  Hoppas du får en fortsatt trevlig helg!
  Kram Frida

  SvaraRadera
 2. Åhhhh - nu blir jag så avis - jag skulle juha varit där och fyndat också - men så kom annat emmelan.

  Vilka fina fynd du gjort!

  Kram Maud

  SvaraRadera
 3. hej ! så du var också på arcus ? d var jag med =) och jisses vad man kunde fynda ! Jag fick gå ut i bilen en gång och lämna mitt lass jag hade *haha* hade tur och fick bra parkering nära hallarna. Såg att det var många från Finland dära..måste ändå vara långt för dom att åka, tycker det känns så långt då jag och mamma åker dit och hälsar på släkten. Det var kul ändå att en del sålde antika saker =) mvh Lisa

  SvaraRadera