söndag 1 februari 2009

Söndag..

Idag har det varit en bra dag...lillkillen vaknade 07-tiden pigg som en mört,han hade bestämt sig för att inte sova mer=) han är så go när han kommer och tar en i handen och vill att man ska stiga upp.Gjorde oss i ordning för en liten rant till haparanda, vilket gick bättre än väntat.Alexander var på superbra humör, han har varit det hela dagen, och superbusig och han blev ännu mer uppspelt när han fick se att vi skulle äta hamburgare på vägen hem=)

fyndade lite på ikea...ska bara måla den i vitt så får ni se sen...kommer bli så fint.Imorgon är det jobb igen.Jobbigt att börja 8, blir så tidiga mornar för alexander, han hinner knappt vakna så sticker man vällingflaskan i munnen på han.han blir bara trött och grinig och det är ingen bra start på dagen=(.får se det possitiva i att börja tidigt när man får gå hem till lunch.nåja ska gå och måla lite nu när alexander somnat...höres

1 kommentar:

  1. Hej Helena! Nu har jag hittat hit, vilken fin blogg! Fina väggord... :) Hoppas att magsjukan har blivit bättre för lillen, själv känner jag mig mindre fräsch, förkyld som bara den ... igen...kurerar mig en dag till, så ses vi nog på fredag! Ha det bra! Hälsningar Virpi.

    SvaraRadera