tisdag 22 december 2009

jul stress...

stressigt värre nu på jobbet...men det är bara roligt när det händer saker=) imorgon är det sista dagen, sen är man ledig 4 dagar innan nyår=) sen kaos igen, men jag ska njuuuuta helgen nu...


klapparna är köpta, granen klädd, knäcken kokad, bara lite småsaker kvar nu om det hinns....nä har nyss kommit hem från jobbet, så nu ska jag slå mig ner ett tag, har stått hela dagen...känns i rygg och axlar, imorgon väntar en ny dag=)


hadé allesammans

3 kommentarer:

 1. Vad du pysslar Helena! Jätte fin gran ni har, själv får jag nöja mig med en liten på min byrå, passar ettan min perfekt! :)

  GOD JUL i förtid om vi inte hinner höras eller ses innan dess! Och gott nytt 2010! Kraam/Emma

  SvaraRadera
 2. Underbara bilder :D Ha nu en riktigt GOD JUL ! kram :D

  SvaraRadera
 3. Fin gran du fixat =) Det blev inte att ja kom förbi på Buketten idag, var bara till Fyndis och fick mig 900:- till efter att borde var betalt och hennes 10% inte illa men det var inte lika bra som förra veckan ;) men allt är välkommet och sen snabbt in på draggen och Coop, hade barnen hos mamma och lilleman var inte på så glatt humör, det vankades mat dax när jag var i farten. Du/Ni får ha en mysig jul och hopas tomten kommer med många klappar ;)
  Kram från oss i Rais

  SvaraRadera