tisdag 1 februari 2011

Ledig dag...

Började morgonen med att tömma all aska, sotaren skulle ju komma, tröga jag fattade inte riktigt hur det gick till, men med lite hjälp från Anton i andra sidan luren fick jag ut allt tillslut..

fortsatte morgonen med att baka matbröd, dubbel sats, för man hinner knappt öppna frysen så är det nån viss person som har ätit upp alla=)
kanonväder och superfin dag, Jag har ju en förmåga att alltid klä mig som om det vore -20, så även denna dag...och Alexander, fast det i själva verket var -10 och strålande solsken...
Med några upp och neddragningar med bobben i backen var Alexander alldeles blöt i svett, fick låna en tunnare mössa av Victor för att kunna leka vidare=)
För att inte tala om mig=)
Med Mycket tjorv och bök, tog vi oss därifrån tillslut, det var en kille som hellre hade stannat kvar, men eftersom jag hade massagetid att passa så började vi få lite brått..
Med en stretandes Alexander som vägra åka hem blev det genast mycket varmare i kläderna, och jag tyckte synd om tjejen som skulle massera mig=)
nåväl, hem snabbt och packa bröd, medans Alexander låg på bron och tjöt, lika snabbt iväg till mormor med pojken och sen till massagen...
Har nyss kommit hem och fått i oss middagen...nu sitter jag ner för 1:a gången idag och känner lugnet...ska börja stryka gardiner nu, sen blir det väl prommis, känns som om det blir en tidig kväll idag=)
Hadé

1 kommentar:

  1. Fina bilder!
    Hoppas massagen var skön!

    Ha det bra!

    Kram Liza

    SvaraRadera