söndag 2 augusti 2009

Luleåsväng...

Tänkte först fara till ranua djurpark, sen till Leos men tillslut blev det Luleå iallafall, Ville hitta på nå sista semesterdagen. For och åkte lite karuseller och gick i affärer, Alexander fick fara på toys´r us och där trivdes han som bara den=) sprang omkring och pekade på alla bilar åkte rutchkana och sprang omkring i alla leksakshus...måste ju testa vilket som är bäst.
1:a gången han hade åkt klart vägrade han gå ur, han höll kvar i ratten medan Anton försökte dra ur han=) så det var bara köpa en till biljett...så kul att se när han har roligt.
Fick lite leksaker från leksaksaffären,och vad säger man en blick säger mer än 1000 ord, ganska nöjd var han=)

2 kommentarer:

 1. Fin klocka du hittat =)
  Lider med dig när du nu ska börja jobba igen. Dagarna rusar bara fram när man är ledig, varför kan det inte vara så när man jobbar också? Anders börjar jobba i morron och det känns ganska så tråkigt =( men det kommer ju den dagen då ledigheten tyvärr är slut..nå ja..det blir nog bra.
  Ska till BM i morron, Amanda ska få förlja med och ser fram emot att för höra bebisens hjärtljud =) hoppas hon bara är lugn så att man kan komunisera med barnmorskan i alla fall. Vi kanske kikar in på Buketten i morron och kollar hur det går.
  Hej svejs.

  SvaraRadera
 2. Tack för svaret :) Vi ska ju tapetsera om hall och kök men nu har jag hittat ännu fler tapeter så nu får jag beslutsångest hihi.
  Fin klocka du har.
  Kan jag lägga till dig på min lista?
  Hoppas du får en bra måndag och start på veckan, kram

  SvaraRadera