torsdag 30 april 2009

Inhandlat...

inhandlade en så söt blus igår...nu e det bara vänta tills den kommer, hoppas den e lika fin som på bilden.

Kändes som om vi vaknade tidigt imorse, och när jag kollade på klockan så var den 05,57 så jag hade gärna fått sova mina 30 minuter till som vanlig ordning.

Annars jobbar jag till 16.00 idag, stänger tidigare när det e valborgs, sen och käka middag hos mamma och pappa, och sen blir det väl att se på nån brasa i byn.kommer bli mysigt,speciellt när jag är ledig i helgen, får ju långledigt=)Ska gå och se vad lillpellen håller på med.sist jag tittade bort hade han satt sig i matstolen...farligt det där när han börjat bli så snabb...men stolt och glad var han=)

onsdag 29 april 2009

Garnnystan...

...Tänkte bara lägga in bilder från gårdagens pyssel...

tisdag 28 april 2009

Pyssel och knåp...


Håller just nu på att göra lite småpyssel...tapetklister,vitt silkespapper garn och ballonger står på listan, får se resultatet imorgon om allt går som det ska...Måste köpa lite jord till mina chryss som ska planteras i min fina verktygslåda som jag målat upp, kanske lite vit sisall runt om skulle bli fint...Vilket fynd jag gjorde där 50:-, kommer bli så fint ute på bron. Har så fina fröskyltar i butiken, vill nästan inte förstöra dom med att skriva nå, dom är så fina som dom är.


måndag 27 april 2009

Björkris på båge....

Varför bara murgröna på båge, varför inte björkris?Bytte ut blommorna i kontoret och plockade lite björkris som jag målade...Gjorde små söta kort till dom också...detta blev resultatet..passar in perfekt...blev mycket bättre än de förra blommorna, och så mycket hållbarare=)



söndag 26 april 2009

Söndagsfynd...

Var in på repa för att köpa frukt till kvällens fruktsallad...när jag såg denna söta...50:- det var dagens stora fynd...=)
Ska på middag ikväll till " Farmor och farfar " Lax med mos är det på menyn=) Marianne är så duktig ¨på att laga mat, blir så bortskämd när man blir bjuden på middag titt som tätt, men det uppskattas=) Annars har vi varit ute stort sett hela dagen och arbetat, är så roligt när man kan börja vara ute såhär mycket, Alexander har ju som vanligt fullt upp och det är svårt att få in han. Nåja, ska försöka hinna plocka lite innan middagen...




lördag 25 april 2009

Middag ute...

och massa äventyr...








































fredag 24 april 2009

hittade en låda på buketten som vi tidigare fått penceér i, målade om den i vitt och tog ut lerkrukan och mossan som var runt om.Tyckte det var så fint med bokstäverna som tränger igenom så dom lät jag vara kvar, strök bara på lite färg så man fortfarande ser dom=) Annars har jag varit och klippt mig idag...säkert över 20 cm...de e mycket de..klippte lugg också, så det blev en stor förändring..har inte haft såhär kort på evigheter, har ju alltid haft långt hår, men kände för en förändring=) nåja blev ganska nöjd iallafall...Jobb imorgon, jag och Mia ska jobba på som bara den=) de e vi bra på. Sitter just nu med färgning i håret som jag snart ska sköla ur...Ikväll fredagsmys med karra och talang...Hadé gött.


torsdag 23 april 2009











Gjorde om den 2:a spegeln som jag köpte i morjärv...

hittade så fina bilder på Broarne, äggkorgar är sååå fina, vill ha en, har bara inte funderat ut

var den skulle kunna passa in hos oss...





....och spets, Mia bara skrattade när jag skulle köpa ännu 1 meter idag till spegeln=) får väl mängdrabatt så mycket som jag inhandlar...


onsdag 22 april 2009

härligt vårväder...

Vilken härlig morgon...började inte förrän 12 idag så jag och Alexander har hunnit med att vara ute i solen lite.Är så härligt när man kan börja ha ute blommor...längtar så till sommaren när man kan börja plantera...














Lunch ute...plättar med grädde och sylt..MUMS!














Har hunnit pyssla lite också...gjorde om ett par högblank svarta krukor, till dessa...nåja, ska och städa undan lite nu, och förbereda inför morgondagen...

tisdag 21 april 2009

byter ut påsken...

Plockar undan påsken lite pö om pö, och då måste man ju hitta på nå annat att ersätta det med...

Skönt med ledighet idag, ska pyssla på här hemma, tvätt och städ väntar=) ska väl ut en sväng och leka också, alexander vill aldrig komma in när han väl fått upp farten ute, han har så mycket att pyssla med på gården=) ska väl ta en fika med mamma sen också..mums...men nu...städ.



måndag 20 april 2009

kvällsmys...

tandborstning inför kvällssagan och sängen=)





Morgonmys...

med goaste lillkillen=)





söndag 19 april 2009

före och efter bilder...

lite mer saker som blivit färdiga under helgen...





lördag 18 april 2009

hittade en jättegullig stol också i morjärv...just målat klart den...hamnade i ett hörn i sovrummet.








locket...

är målat klart, och på plats...gjorde lite hjärtan och pyssel till...





Var ju till morjärv i morse och hittade mig massa fynd=) vissa av fynden behöver sig dock ett penseldrag här och var=)

Nu ska vi ut och leka i solen, ta hand om vedhögen som har väntat nog länge nu...






fredag 17 april 2009

morjärv imorgon...

målade om en lykta som jag inhandlat för ett tag sen på ikea...den får stå på symaskinsbordet, var på återvinningen idag på lunchen, men inte hittade jag något...blev lite besviken när jag väl fick tid att fara...nåja det blir morjärv imorgon, och säkerligen fynd=) brukar de bli...var in en sväng på mitt ljuva hem och hittade dessa söta kors,nycklar och emblem.ena pryder lyktan, och nyckeln passade så sött på sykåpan...håller på att måla ett lock till en korg som jag hittade idag på jobbet...bilder kommer sen, skrotmaja har varit i farten=)














torsdag 16 april 2009

torktid...

är så jobbigt när man måste vänta på att sakerna ska torka också...hade tänkt mig att ta in symaskinen ikväll, men då såg jag att det var lite duttar här och var som behövde lite färg, så nu är man tillbaka på noll...pyntade lite före jobbet medan alexander sov( hehe skratta du evelina ) hon undrar bara hur jag hinner med allt pyssel...gjorde iallafall 2 häng hjärtan med spets till hallen...nu ska jag avbyta anton och ta upp lillen från badet=)